29. og 30. august var en aktiv helg for Sturla friidrett

Postet av Sturla IF - Friidrett den 3. Sep 2015

På Modum og Hønefoss var mange utøvere på KM, i Finland var Berit og Marius på landskamp for jr, på Bekkelaget var Helene Oulie på mangekamp-stevne, på Oppegårdlekene var Nora Dullum og i Drammen var ungdom og foreldre i aksjon i forbindelse med Drammen halvmaraton. Over 1000 løpere deltok på de 3 distansene; 5km, 10km og halvmaraton. Dessuten var Ola på Spikkestad Open lørdag!Sander Oppe, Daniel Oppen og Regine Bergane rette etter målpassering på 5km.

Andrine Evensen, Benedickte Moholdt og Ayisha Osuman deler ut premier til alle deltagerne.Berit Isene og Marius Tronsliene deltok på en historisk landskamp i Finland, hvor både jente -og guttelaget vant!

På Hønefoss og Modum var mange av våre utøvere og sanket KM-medaljer og perser! Og de ble det mange av - over 40 sturlister deltok!
I yngste KM klassene, 11 og 12 år, var det en stor gjeng. Henriette Østensen, Anouk de Haas, Hedda Eikrem Johansen, Synne Tronslien, Tuva Rønskar, Mathilde Magnusson, Maren Bekkestad, Ingrid Pernille Rismark, Herman Strindeberg, Sander Oppen, Daniel Hermansen, Daniel Oppen. Alle dro hjem med flotte prestasjoner.
For 13. og 14. åringene ble dette siste test før BENDITLEKENE neste helg. Her var Emma og Martin Kirkeberg Mørk med begge dager og viser god baneform, Amalie Koren, Margrethe Bergane og Ingrid Pernille var de eneste J14 som var med på KM.
UM nærmer seg og mange brukte KM for å teste seg. Det ser lovende ut for Andreas Christiansen og Martin Kornerud som presterte opp mot årsbeste, Emma de Haas, Solveig Vråle og Thea Baklid viste også at de er klare for UM.
Nora Dullum testet formen i Oppegård og vant lengde..
Allsidige Helene Oulie perset i 6-kamp på Bekkelaget og var veldig fornøyd

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.