Røros sitteunderlag til salgs

Postet av Sturla IF - Friidrett den 16. Des 2015

Støtt klubben og kjøp sitteunderlag fra Røros for 300 kr. Sitteunderlaget kan holde deg god og varm når du setter deg ned. Det er lett å brette sammen og ha med seg. Send en melding til 40042323 eller bestill på sturlafriidrett@icloud.no og du får utdelt underlaget på neste trening.
5 Sturlister tatt ut i rekrutteringslandslaget ”kast” og ”mangekamp”

Postet av Sturla IF - Friidrett den 24. Nov 2015

Med bakgrunn i ”sportslig plan” for Norges friidrettsforbund har rekrutteringslandslaget invitert lovende utøvere til prosjektet, med sikte på å bidra til videre utvikling i nært samarbeid med klubbene og personlige trenere.

Rekrutteringslandslaget er et tiltaksbasert prosjekt. Aktivitetene som tilbys og oppfølgingen deltakerne får, er et supplement til den viktige daglige treningen. Når de beste utøvere samles, er det en god arena for erfaringsutveksling og nettverksbygging.

Med dette har Norges friidrettsforbundet tatt ut 5 lovende sturlister: Ola Stunes Isene, Berit Stunes Isene, Martin Kornerud, Solveig Hernandez Vråle og Emma de Haas.

Gratulerer alle sammen! Vi er stolte <3


Våre utøvere:

Ola Stunes Isene
Øvelse: Diskos
Meritter: U20 VM 5 plass, U23 EM kv. 1 plass, Junior NM 2.plass, NM 3. plass.

Berit Stunes Isene
Øvelse: Diskos
Meritter: Junior NM 2. plass, U18 VM 14.plass, UM 2014 1.plass

Martin Kornerud
Øvelse: Slegge, kule og spyd
Meritter: UM slegge 1.plass, kule 2. plass, spyd 2.plass. Junior NM 4.plass

Solveig Hernandez Vråle
Øvelse: 800m og mangekamp
Meritter: UM tresteg 1.plass, 800m 2.plass, 1000m stafett 1.plass, UM mangekamp innendørs 1.plass

Emma de Haas
Øvelse: Hekk og mangekamp
Meritter: UM mangekamp innendørs 1. plass, UM mangekamp utendørs 2. plass, UM 300m hekk 1. plass, 80m hekk 3. plass, 1000m stafett 1.plass.

Trenerseminar med 4 utøvere fra Drammen

Postet av Sturla IF - Friidrett den 9. Nov 2015

4 utøvere fra Drammen på Trenerseminar Oslo 6, 7, 8 november.

På trenerseminaret på Norges Idrettshøgskolen var det altså mulighet til å være med på tre fulle dager med interessante forelesninger og praktiske økter! I den forbindelse hadde vi 4 utøvere fra drammen som var med på de praktiske økter.

Marius Tronslien var med på Basis hopptrening for barn/ungdom fra Tor Haugland og Henning Hofstad. Iselin Rustad, Emma de Haas og Guro Baklid var med en praktisk økt i sprint og hekk fra Bart Bennema som er personlig trener for Dafne Schippers som vant sølv og gull i sprintøvelsene ved VM i Beijing i år. Tilbakemelding fra utøvere: "dette var kjempegøy og lærerikt",

Gjennomgående på hele seminaret: "Tren allsidig" (mangekamp)

Sesongavslutning

Postet av Sturla IF - Friidrett den 4. Nov 2015

Erik Gjemmestad har gitt Odd Grønli,Tore Justad og Tor Lau nye Sturladrakter som skal brukes på veteranenes ukentlige felles treninger.

Friidretten hadde sesongavslutning onsdag 4 november der Karsten Warholm,Norges nye friidrettsstjerne holdt et foredrag om hvordan han trener og hvordan han ser for seg fremtiden som toppidrettesutøver. Det var ca 100 tilstede på klubbhuset der også 11 Sturlister i alderen 11-13 fikk tildelt kretsens bestemannspremier.
Møt Karsten Warholm på klubbhuset onsdag!

Postet av Sturla IF - Friidrett den 2. Nov 2015

En kort presentasjon for dere som ikke vet hvem han er:

En 20-åring som viser stor idrettsglede og kommer fra klubben Dimna som er kjent for godt sosialt miljø.

Og Karsten har hatt vunnet MYE denne sesongen:

Han er i europatoppen på 400 meter, 110 meter hekk, lengde, 200 meter og ti-kamp. I U20 EM tok han 2 sølv ( ti-kamp og 400m), under hoved-NM fikk han kongepokalen, under UM tok han sin gullmedalje nr 50 , han har 100 UM-medaljer totalt. Han er NMjr verdensmester i ti-kamp...
Gratulerer med seier i sprintsafett J12 og med 1 og 2. plass i terrengløpet til Maren K. Bekkestad og Emmy M. Rismark..

Postet av Sturla IF - Friidrett den 27. Okt 2015

Stamina Årbogenløpet: I løpet av en time løp disse jentene 4 km terrengløp og sprintsafett (4x1 km). Gratulerer også med strålende innsats til Daniel Hermansen og Ådne K. Bekkestad. Daniel ble nr 3. i gutter 12 og Ådne hadde beste tid av samtlige som løp 4 km.

Treningstider vintersesongen 2015-16

Postet av Sturla IF - Friidrett den 26. Okt 2015

Treningstider vinter 2015-2016

Da er vinterplanleggingen ferdig.

planen kan lastes ned i pdf format her


Furumomila ble arrangert i helgen - HØSTENS vakreste eventyr.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 12. Okt 2015

Her møttes friidrett, -ski, -og orienteringsløpere sammen med mosjonister, på de flotte skogstiene på FURUMO. 2200 deltok, noe som er løyperekord. Mange sturlister hadde tatt turen.
Resultater fra årets løp

Emma Kirkeberg Mørk og Martin Kirkeberg Mørk vant hver sin klasse. Emma løp 5 km på 18.04, det er ny Norsk Aldersrekord på 5 km. Dette er Emma sin fjerde aldersrekord denne sesongen! Martin løp på 16.13. Ny personlig rekord. Maria Hartz Melling ble nr 2 bak Emma i yngste jenteklassen. I denne klassen var Emmy Margrethe også høyt oppe på resultatlisten. Flotte gjennomførte 5km også av Andrea Randvik, Jenny Baklid, Helene Oulie, Ingrid Pernille Rimark, Knut Borkholm-Røstum, Christian Melling, Daniel og Sander Oppen. Alle i 12/13 og 14/15-årsklassen. Maren Karlstad Bekkestad kom inn som nr to på 1,5km, fulgt av Mathilde Magnusson, Fanny Louise Skjønberg, Henriette Østensen mfl.

Landfallhytta OPP 2015 ble avviklet i flott høstvær mandag kveld. 212 fullførte det tøffe bakkeløpet.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 7. Okt 2015

Skiløper Karoline Simpson-Larsen (18) tok turen til Drammen mandag kveld og satte ny rekord i motbakkeløpet Landfallhytta Opp med tiden 17,55. Den gamle rekorden var på 18,59 fra 2009. Hun reiste hjem med en premiesjekk på 1.000 kroner.

Foto: Tom Helgesen
Emma Kirkeberg Mørk fra Sturla sikret andreplassen, etterfulgt av Marie Hartz Melling fra samme klubb på tredjeplass. De brukte henholdsvis 18.58 og 20.30.
Blant gutta var Andreas Myhre Sjurseth fra Vidar raskest på tiden 16,24, med Jarle Wermskog fra Konnerud på andreplass og Martin Kirkeberg Mørk, Sturla på tredje. 16,48 og 17,10.

Mange av klubbens aktive utøvere deltok, men 15 av våre ungdommer var på dugnad. Her representert ved Helene Oulie.Foto: Tom Helgesen
Resultater_2015_off.pdfKlubbtøy-bestilling. Nettbutikk åpen frem til 28. september.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 22. Sep 2015

Vi tar en ny runde med klubbtøy!
Det ble lagt til litt varmere tøy til bruk på vinteren. I tillegg billigere overtrekk

sjakker/bukser samt langermet genser.
Denne uken på felles treningen tirsdag og torsdag fra 18:30 kan dere prøve.
Butikken stenger 28 september kl. 23:59 med forventet levering uke 45....
skriv inn teamkoden: sturla2015
http://www.teamorder.noEmma og Martin løper fort! I helgen 3km under Oslo Maraton.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 22. Sep 2015

Emma løp inn på 10.03, og dette er også ny norsk aldersrekord. Storebror Martin Kirkeberg Mørk satte ny personlig rekord med 9.15. Gratulerer!
Les mer her:
DT

Fellestrening i oktober - vi samler hele klubben tirsdager og torsdager.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 21. Sep 2015

Tirsdag og torsdag: 18:30 til ca 20:00. Oppmøte Drammenshallen. Det blir løping, spenst mm i elveparken og på og rundt Marienlyst.
Fredag: spenst styrke inne i Drammenshallen. 1530 til 1730.
Alder: ca 11år og eldre.
For de yngste blir det nå en pause før vi starte opp inne i Drammenshallen tirsdag 3. november (1900 - 2015)
Spørsmål? Ta kontakt med Alfred: 48140627
For nye utøvere som vil prøve seg er det bare å møte opp.


Kjempebra resultat for Sturla i Ungdoms Mesterskap 2015 i Lillestrøm

Postet av Sturla IF - Friidrett den 13. Sep 2015

3 dager med full aktivitet! 10 Sturlister fordelt over 28 øvelser. Det ble 13 medaljer med 5 gull, 2 sølv og 6 bronse. Gratulerer med innsatsen! Avsluttet helgen med en seier på 1000m stafett Jenter 15-16. Vi er stolt av dere og vi gleder oss til å jobbe videre med dere!

Bendit Lekene på Jessheim samlet mange hundre 13. og 14. åringer fra hele Østlandet. 17 sturlister deltok på Buskerud sitt kretslag.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 7. Sep 2015

Jakob Gryting, Micheal Heilom Zeree, Herman Arneberg, Mathias Wardenær, Knut Borkholm-Røstum, Celina Hvidsten, Andrine Evensen, Emma Kirkeberg Mørk, Maria Hartz Melling, Christian Hartz Melling, Martin Kirkeberg Mørk, Helene Wibstad, Amalie Koren, Helene Oulie, Carolina Hernandez Vraale, Ingrid Pernille Rismark deltok på Jessheim. I tillegg var Mari Øverby, Jenny Baklid og Johannes Gran tatt ut på kretslaget, men måtte stå over pga skade og sykdom.
Stevnets resultater ble preget av mye vind, mange av løpsøvelsene og hoppkonkurransene foregikk i sterk motvind og lørdag var det i tillegg regn. Se resultater her
Buskerud var lenge med i kampen om 3 plassen, men ble tilslutt nr 5 etter Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold. Men foran Telemark, Opland og Hedmark.29. og 30. august var en aktiv helg for Sturla friidrett

Postet av Sturla IF - Friidrett den 3. Sep 2015

På Modum og Hønefoss var mange utøvere på KM, i Finland var Berit og Marius på landskamp for jr, på Bekkelaget var Helene Oulie på mangekamp-stevne, på Oppegårdlekene var Nora Dullum og i Drammen var ungdom og foreldre i aksjon i forbindelse med Drammen halvmaraton. Over 1000 løpere deltok på de 3 distansene; 5km, 10km og halvmaraton. Dessuten var Ola på Spikkestad Open lørdag!Sander Oppe, Daniel Oppen og Regine Bergane rette etter målpassering på 5km.

Andrine Evensen, Benedickte Moholdt og Ayisha Osuman deler ut premier til alle deltagerne.Berit Isene og Marius Tronsliene deltok på en historisk landskamp i Finland, hvor både jente -og guttelaget vant!

På Hønefoss og Modum var mange av våre utøvere og sanket KM-medaljer og perser! Og de ble det mange av - over 40 sturlister deltok!
I yngste KM klassene, 11 og 12 år, var det en stor gjeng. Henriette Østensen, Anouk de Haas, Hedda Eikrem Johansen, Synne Tronslien, Tuva Rønskar, Mathilde Magnusson, Maren Bekkestad, Ingrid Pernille Rismark, Herman Strindeberg, Sander Oppen, Daniel Hermansen, Daniel Oppen. Alle dro hjem med flotte prestasjoner.
For 13. og 14. åringene ble dette siste test før BENDITLEKENE neste helg. Her var Emma og Martin Kirkeberg Mørk med begge dager og viser god baneform, Amalie Koren, Margrethe Bergane og Ingrid Pernille var de eneste J14 som var med på KM.
UM nærmer seg og mange brukte KM for å teste seg. Det ser lovende ut for Andreas Christiansen og Martin Kornerud som presterte opp mot årsbeste, Emma de Haas, Solveig Vråle og Thea Baklid viste også at de er klare for UM.
Nora Dullum testet formen i Oppegård og vant lengde..
Allsidige Helene Oulie perset i 6-kamp på Bekkelaget og var veldig fornøydKoboltgruvene OPP

Postet av Sturla IF - Friidrett den 24. Aug 2015

Les mer om løpet her


Sterk Sturlainnsats i Koboltgruvene OPP. Martin Kirkeberg Mørk var raskest av juniorene som deltok og ble totalt nr 5 av alle mennene. Christian Hartz Melling, også Sturla, ble nr 2 i klassen. Emma Kirkeberg Mørk i 12-13årsklassen var den raskeste jenta uansett klasse.Tirsdag 18. august starter vi opp treningen for fullt igjen. Treningstidene er de samme som før ferien. Kontakt Alfred om det er spørsmål: 48140627

Postet av Sturla IF - Friidrett den 15. Aug 2015

For nye barn og ungdommer som vil prøve seg på friidrett er det bare å møte opp på Marienlyst. 12år og yngre: 17:30
13år og eldre: 18:30
VELKOMMEN PÅ TRENING I STURLA friidrett.

Treningstider ute 2015.pdfNM jr arrangeres i Byrkjelo helgen 14. til 16. august

Postet av Sturla IF - Friidrett den 15. Aug 2015

9 utøvere har tatt turen over fjellet. Jørgen Kornerud, Martin Kornerud, Marius Tronslien, Solveig Hernandez Vråle, Ola isene, Berit Isene, Ane Bakken Hodt, June Bakken Hodt. Lykke til alle sammen!Følg stevnet HEREmma Kirkeberg Mørk (J13) tok klasseseier på 2000m J15 og satte aldersrekord i egen klasse. Martin satte kretsrekord på samme distanse. GRATULERER

Postet av Sturla IF - Friidrett den 11. Aug 2015

Moro å se både Emma og Martin i aksjon på Bislett under Tjalvelekene. Begge løp både 800m og 2000m. Martin tok to klasseseire med tidene 6.02,23 og 2.14,90. Tiden på 2000m var 17 sekunder bedre enn den gamle kretsrekorden for Buskerud. Tiden på Emma sitt rekordløp va 6.41.71
Tjalvelekene på Bislett 7. til 9. august. 20 av de ivrigste sturlistene var på plass!

Postet av Sturla IF - Friidrett den 10. Aug 2015

Dette stevnet ble starten på høstsesongen for mange. Det er alltid moro å konkurrere på Bislett, spesielt i det flotte været. Det var ideelle forhold og stevnet samlet alle fra VM-deltagere ned til 10år. RESULTATENE
Berit og Ola Stunes Isene har begge trent målbevisst i mange år og har hatt imponerende fremgang denne sesongen.Begge har deltatt i internasjonale mesterskap i sommer.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 4. Aug 2015

Berit har tatt et stort steg vider denne sesongen og er i verdenstoppen i sin klasse (17) i diskos. Hun deltok i VM18 i Colombia i juli. Hun fikk en fin 14. plass av 30. Med 43,71 var hun 80cm bak finaleplass og 1,50cam bak pers.
Ola fortsetter fremgangen og perset i diskos under U23 EM. Her kastet han lengst av alle under forsøket, 59,16. Men han bommet i finalen og fikk 3 ugyldige kast. Han dro hjem skuffet, men med et flott resultat fra forsøket og god erfaring fra internasjonalt mesterskap.
Sommerstvne med innlagt mangekamp i Larvik 31. juli og 1. august. Sturla med den største troppen? -12 utøvere deltok!

Postet av Sturla IF - Friidrett den 4. Aug 2015

Og alle som kunne, deltok i mangekamp! Utøverne var: Marius Rismark (9), Ingrid Pernille Rismark(14), Emmy Margrethe Rismark (12), Sofie (10) og Mathilde (12) Magnusson, Maren Bekkestad (12), Henriette (11) og Josefine (8) Collett-Østensen, Helene Oulie (14), Carolina H Vråle (14), Mari Øverby (14), Ester Holt (14). Dessuten stilte Henrik Magnusson og Frode Holt opp i MS:-).
Resultater fra stevnet


NMsr 2015 i Haugesund med 3 deltagere fra Sturla. Ane Bakken Hodt, Berit Stuenes Isene og Ola Stuenes Isene

Postet av Sturla IF - Friidrett den 4. Aug 2015

NM ble arrangert i Haugesund 31. juli til 2. august. Ola dro hjem med 2 medaljer. Sølv i kule og bronse i diskos. Ane løp 400m og 800m. Det ble en 7. plass og årsbeste på 800, 2.14.11. Berit tok 7. plass i diskos og ble nr 9 i kule med ny pers, 11,52. GRATULERER alle tre! Resultater
Berit Stunes Isene til VM U18 i Colombia!

Postet av Sturla IF - Friidrett den 6. Jul 2015

Norges Friidrettsforbund har tatt ut Berit Stunes Isene til U18-VM som arrangeres i Cali, Colombia 15.-19. juli. Med pers på 45,25 skal hun representere Norge i diskos. Hun skal reise sammen med 19 andre norske utøvere. Lykke til Berit!
Ola Stunes Isene deltar i U23EM i øvelsen diskos. Han reiser til Tallinn i Estland 7.juli til 13.juli

Kasttävling Helsingborg

Postet av Sturla IF - Friidrett den 29. Jun 2015

Ola Stunes Isene, Sturla, satt en fin pers i diskos med 58.30m. Han og Vidars Magnus Røsholm Berntsen reiser rundt på en liten kastturne i Sverige. Berntsen måtte se seg slått av sin yngre konkurrent da hans lengste kast ble 56.36.Sommerens friidrettsskole ble avsluttet i strålende vær med fornøyde barn og ungdomstrenere!

Postet av Sturla IF - Friidrett den 25. Jun 2015

Velkommen tilbake neste sommer fra mandag 20. juni til og med torsdag 23. juni 2016.

Ola Isene delte ut medaljer til alle.


Sommertrening

Postet av Sturla IF - Friidrett den 18. Jun 2015

I hele skoleferien blir det fellestrening hver tirsdag og torsdag. Oppmøte på Marienlyst 1830 begge dagene. Om dere er hjemme, bli med på trening:-)
GOD SOMMER!
Friidrettstreningene for de yngste denne våren ble avsluttet med et myldrestevne. Vi starter opp igjen når skolen begynner.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 16. Jun 2015
Første trening etter ferien: tirsdag 18. august 17:30.
For alle 11år og eldre blir det trening hele sommeren hver tirsdag og torsdag kl 18:30 til ca. 20:00


Tyrvinglekene 2015

Postet av Sturla IF - Friidrett den 15. Jun 2015

Vårsesongen ble for de fleste utøverne avsluttet med Tyrvinglekene
Sturla friidrett gjorde seg bemerket på stevnet med ca 40 deltagere, 3 stafettlag og 24 medaljer! Klubben er representert i de fleste klasser og øvelser.

Elise, Synne, Fanny og Henriette som løp 4*60m J10-12


Kasper Selbo og Sander Oppen ble nr 2. og 3. i liten ball G11 ( 39,93m og 37,95m)


1000m stafett stilte vi med Carolina, Maria, Guro og Emma.I 4*60m stafett J13-14 ble det sølv på Ester Holt, Helene Oulie, Mari Øverby, Amalie Koren


Daniel Hermansen ble nr 4 på 600m G12, 1.44.95 som beste resultat.

Helene Oulie stormer frem på 60m hekk til ny pers 10.01. Hun var i tillegg med på høyde, lengde, tresteg, 60m, 200m og 200m hekk.

Utvalgte resultater:
G11: Herman Strindberg 2. plass kule 9,19m
G17: Martin Kornerud 1. plass i slegge og kule ( 57,34 og 15,02 )
J11: Henriette Collett-Østensen 2. plass i liten ball 31,39
J14: Ester Holt 1. plass i tresteg og 3. plass på 60m ( 10.51 og 8.12 )
J 16: Solveig H Vråle 2. plass 800m, 3. plass lengde og tresteg ( 2.16.24 , 5.09, 10,79 )
J17: Marie Løken 3. plass 800m ( 2.23.53 )
J17: Solveig H Vråle 1. plass 400m ( 58.63 )
MS: Ola Isene 1. plass kule og 2.plass diskos ( 15.99, 54.72 )
G17: Marius Tronslien 2. plass tresteg (13.33)
J13: Maria Hartz Melling 1. plass 600m og 2. plass 1500m ( 1.39.84, 4.57.0)
J15: Nora Dullum 2. plass tresteg ( 10,87)
J15: Emma de Haas 1. plass på 80m hekk og 2. plass på 300hekk ( 11.95, 46.24)
J17: Marie Løken 3. plass 800m ( 2.23.53 )
J17: Berit Stuenes Isene 1. plass diskos og 3. plass kule ( 41,87 )
G12: Daniel Hermansen 4. plass 600m og 6. plass 1500m(1.44.95, 5.11 )
G15: Andreas Christiansen 5. plass 800m ( 2.09.18)
J14: Carolina Vråle 5. plass tresteg ( 9.83 )
J15: Helene Oulie 5. plass høyde (1.50)
J13-14: 4*60m 2. plass Ester Holt, Helene Oulie, Mari Øverby, Amalie Koren
J15-16: 1000m stafett 3. plass Carolina Vråle, Guro Baklid, Emma de Haas, Maria Hartz MellingResultater fra stevnet


Denne helgen var det Askerlekene og utøvere var på plass for å sanke perser og gode plasseringer!

Postet av Sturla IF - Friidrett den 7. Jun 2015

Seks av de som konkurrerte søndag ettermiddag: Aliyah Osuman (5,05m lengde, 10,98 i tresteg ), Frode Holt ( 11,60 i tresteg), Martin Kornerud ( årsbeste i diskos og gull i kule), Ola Isene ( 55,29 i diskos dagen etter rekordkast i Florø på 57,10), Berit Isene ( 44,10!! i diskos ) og Jørgen Kornerud ( 12,20 i tresteg ). I stevnets siste øvelse tresteg KS var også 14-åringene Helene Oulie ( 9,86 ) og Carolina Hernandez Vråle ( 9,86) med. De er klare for 10meter snart...


Lørdag imponerte Mari Øverby J14 med sterk 3 plass på 200m ( 27,73)
Resultater

Hele Sturla friidrett er klare for årets JENTEBØLGE i Drammen! Maks antall deltagere er satt til 2000, det ble nådd for flere dager siden.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 1. Jun 2015
Onsdag 1830 går startskuddet for årets Jentebølge. Les mer om arrangementet HER
Arrangementskomiteen har stått på et halvt år og de siste dagene har et ti-talls dugnadsfolk pakket 2000 poser som løperne skal få etter målpassering. Onsdag er ca 50 sturlister satt opp på diverse jobber for at vi nok en gang skal få gjennomført et vellykket arrangement.
Til dere som ikke er satt opp på dugnad; ta dere en tur på Bragernes Torg og hjelp gjerne til med å dele ut medaljer og poser.
Lykke til alle sammen! Også alle jentene fra klubben som skal løp

Bilder fra fjoråret:

Nok en helg med stor aktivitet. Romerikslekene på Lillestrøm, Kristinalekene i Tønsberg og Framolekene i Bergen.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 1. Jun 2015

Mange av våre utøvere konkurrerer mye og fremgangen kommer! Imponerende prestasjoner og innsats blir vist. Og i veldig mange øvelser:-)Andreas Christiansen svært fornøyd etter pers på 800m i Tønsberg. 2,12,02.
Flere resultaterFlere av de yngste hadde valgt Tønsberg bla Kasper og Tobias Selbo, Fanny Skjønberg, Josefine og Henriette Collet-Østensen, Mathilde og Sofie Magnusson, Martin Kirkeberg Mørk


Martin og Jørgen Kornerud, to gladgutter fra Sylling. Martin hadde ikke favorittøvelsen slegge i helgen, men deltok i kule og spyd ( kvalifiserte seg til NMjr ). Jørgen, startet med friidrett i høst, og har utviklet seg i mye sprint ( ny pers i helgen 12,.02 100m ) og hopp siden han startet med konkurranser i vinter. På Lillestrøm kastet han 48 meter i spyd! Gratulerer.


Ti av utøverne som var på Lillestrøm i helgen. Stikkordet for disse er ALLSIDIGHET, HEKK OG HØYT NIVÅ ( les: trener mye)!! og det smitter nedover i alderstrinnene:-) Mange av jentene reiste til Lillestrøm for å prøve seg på 300hekk for første gang - noe som ble en suksess. Vi gleder oss til Tyrving hvor de skal kjempe mot de beste i landet. Ellers konkurrerte de i 100m, 200m, 600m, 800m, 60 og 80m hekk, høyde, lengde, spyd. Mange perser og medaljer.
Fra venstre: Emmy Margrethe Rismark, Ingrid Pernille Rismark, Amalie Koren, Helene Oulie, Mari Øverby, Carolina Hernandez Vråle, Solveig Hernandez Vråle, Nora Dullum, Emma de Haas, Guro Baklid. Ester Holt var ikke med på bilde men hadde reist hjem med 3 gull og imponerende 12, 95 på 100m og 26,77 på 200m.
I tillegg var Daniel og Sander Oppen, Knut Borkholm-Røstum med på Lillestrøm.
Av distanseløperne deltok Ane og June Bakken Hodt, Martin Kristiansen og Marie Løken.
Resultater


Og til slutt ; Anouk de Haas ble nr 2 på 60m hekk, ny pers 11,71!

Berit og Ola Stunes Isene valgte å reise til Bergen på Framolekene og viste seg frem fra sin beste side i diskos og kule.
Mange sturlister i aksjon PINSEHELGEN! Nittedal, Hamar og Eiker Kvikk.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 25. Mai 2015

På Hamar ble første elitestevne arrangert denne sesongen, sammen med Østlandsmesterskapet for senior. Her ble det to gull til Berit Isene, både diskos og kule. her
I Nittedal gjennomførte Nora Dullum, Guro Baklid, Emma de Haas og Solveig Hernandez Vråle alle en flott 7-kamp! De kjempet om medaljer i J15år og J16år. Emma og Guro dro hjem med sølv og bronse, mens Nora og Solveig fikk hver sin 5. plass. Begge tett opp til medaljeplassene i sine klasser. Så her var det spennende til siste øvelse.
2. pinsedag samlet Eiker Kvikk ca 40 av våre yngste - her ble det mange perser og fornøyde utøvere.
Les resultatene her


Start 60m J14, Helene, Mari, Ester, Amalie


J12 Sturla-jenter venter på lengde-konkurransen skal starte. Emmy Margrethe, Maren og Mathilde

Midt i lengdekonkurransen til J10 står Charlotte, Sofie, Amalie og Fanny Louise


Berit Stuenes Isene kastet over U18VM-kravet i diskos

Postet av Sturla IF - Friidrett den 17. Mai 2015

Hun perset torsdag på Marienlyst med 43,09m
Emma Kirkeberg Mørk, Sturla, 12 år, satte ny norsk rekord for 13 åringer i Sentrumsløpet i Oslo.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 9. Mai 2015Emma debuterte på 10 km gateløp med den meget sterke tiden 37.20. Den tidligere aldersrekorden var på 39.48. Emma ble totalt nr 13 av alle kvinnene uansett klasse.
Martin Kirkeberg Mørk, Sturla, 14 år, vant sine årsklasse suverent og satte nye personlig rekord med tiden 34.05.satte ny pers:
VM 24 timers løp

Postet av Sturla IF - Friidrett den 8. Mai 2015

Gjermund Sørstad har nylig gjennomført VM i 24 timers løp og han klarte 228km og en fin 42 plass. Gjermund har sin egen blogg hvor han deler sine opplevelser med de som ønsker. Du finner bloggen her.
Treningstider sommer 2015

Postet av Sturla IF - Friidrett den 2. Mai 2015

Treningstider sommer 2015 er endeling i boks !
Velkommen på sommersesongen :) Spørsmål? Ta kontakt med Alfred de Haas: 481 40 627
3 jentelag på pallen i Tyrvingstafetten 2015

Postet av Sturla IF - Friidrett den 27. Apr 2015

Søndag 26. april gikk tyrvingstaffeten 2015 på kalvøya. Sturla friidrett deltok med 10 lag og dvs. 50 løpere. Med etapper fra 200m til 900m er det nødvendig med sprintere og mellomdistanseløpere. Samtidig har 10-14 åringer en maks alder på 63 (15-19 er 85 år). Det inneholder en stor variasjon i alder i de ulike lagene og bra for å bli kjent med andre utøvere i klubben.
Jenter 10-14 kom på 3 plass
Jenter 15-19 kom på 3 plass
Kvinner Senior kom på 3 plass
Gratulerer alle sturlister med deltakelse og pallplassen! :) :)


NM/ UM terrengløp, kort løype.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 19. Apr 2015

Arrangementet ble avholdt på Ås denne helgen. Lørdag var 3 jenter med i den individuelle konkurransen, 2km. Ane Bakken Hodt (KS), Iris Bore (J15) og Marie Løken (J17). Alle presterte solide løp. Søndag var to jente-lag med i sprint-stafett, som var ny øvelse. To på hvert lag som begge løp 3*1000m. Ane og Marie ble nr 4. Regine Bergane og Thea Lund ble nr. 6.
Les mer på NM-sideneKM hopp uten tilløp

Postet av Sturla IF - Friidrett den 19. Apr 2015

Resultater fra KM hopp uten tilløp viser et høyt nivå på våre utøvere. Mange "hoppet seg" inn på topp 10 statistikken for sine klasser. Noen helt til topps!
ResultaterKM hopp uten tilløp

Postet av Sturla IF - Friidrett den 19. Apr 2015

Høyt nivå på prestasjonene til Sturlistene i Drammenshallen fredag 17. april. Her er resultatene. Mange "hoppet seg" inn på topp 10 statistikken for sine klasser. Noen helt til topps!
Resultater KM, hopp uten tilløp. Buskerud.xlsxSturla arrangerer KM hopp uten tilløp fredag 17. april.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 12. Apr 2015

Fredag 17. april arrangerer vi KM i hopp uten tilløp. Alle klasser fra 11år og eldre. Oppvarming og påmelding 1500 til 1600. Stevnestart 1600. Fint om dere melder dere på før stevnedagen til:
sturlafriidrett@icloud.com
BLI MED!
Lyst til å prøve deg på friidrett i Sturla? TIRSDAG 5. mai starter vi sommertreningen ute på Marienlyst.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 12. Apr 2015

2006 og yngre: 1730-1830
2003-2005: 1730-1900
2002 og eldre: 1830-1900 oppvarming. 1900 til 2030 hovedtrening
Nye utøvere kan bare møte opp!

Nytt klubbtøy kan nå bestilles - nettbutikk åpen til 7. april

Postet av Sturla IF - Friidrett den 23. Mar 2015

Nye klubbdrakter.
Med glede kan vi meddele at nye klubdraktene kan nå bestilles!
På trening tirsdag kl.19:30-21:30 og på torsdagstreningen denne uka kan dere prøve størrelser. Etterpå kan dere logge inn på nettsiden og bestille draktene. Betaling skjer med kortet på nettet. Tøyet blir sendt hjem med posten.
Adressen: her
Klikk på logg inn og skrive "sturla2015" som teamkode.

Viktig beskjed til alle medlemmer: Nettbutikken er åpen til 7 april!
Alle sturlister som skal konkurrere denne sommersesongen 2015 må bestille klubbdrakter. Det blir ikke noe senere anledning til før høsten!

Så kom inn på tirsdag eller torsdag for å prøve størrelser!


Martin stilte opp som markør på trenerkurs!

Postet av Sturla IF - Friidrett den 15. Mar 2015

Martin Kornerud har i dag søndag vært markør og statist for folk på treningskurs. Kurset gikk i Bærum og det var 40 nye trenerkandidater i kast. Einar Brynene var kursinstruktør.


15 sturlister var med i kretskampen i Bærum idrettspark.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 15. Mar 2015

Stafettlaget i yngste jenteklasse, 13/14år, tok gull etter målfoto. Mari Øverby, Amalie Koren og Helene Oulie var med på vinnerlaget. Det ble klasseseire til Martin Kornerud, Mari Øverby og Sandra Hvidsten. Buskerud endte tilslutt på 3. plass med kun 7 poeng mindre enn Vestfold på 2. plass.

Resultater


Martin Kornerud tok gull under UM i Ulsteinvik. I tillegg ble det to sølv ( Marius Tronslien og Martin Fagelund ) og mange gode plasseringer og resultater.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 15. Mar 2015


Martin tilbake i Sturla-drakt:-) Det ble gull G17 med ny pers 15,28m


Marius fortsetter den positive utviklingen og tok sølv tresteg G17 med ny pers 13,13m


Martin Fagelund tok sølv i eldste gutteklasse 20 til 22år.
Øvrige plasseringer:
Berit Isene, 4. plass kule J17
Guro Baklid, 4. plass 60mhekk ( ny pers ), semifinaleplass 60m J15
Emma de Haas, 4. plass lengde ( ny pers), 7. plass 60mhekk, semifinaleplass 60m J15
Sandra Hvidsten, 4. plass høyde ( ny pers ) J16
Nora Dullum, 7. plass høyde ( ny pers ), finaleplass lengde ( 3 ugyldige hopp ) J15
Didrik Nyhus, 6. plass høyde G18/19

Resultater


Bra innsats for Sturla på Tyrvinglekene innendørs i Bærum idrettspark

Postet av Sturla IF - Friidrett den 17. Feb 2015

Sturla deltok med 35 sturlister på Thon tyrvinglekene innendørs 2015 i årsklasser fra 10 år til senior. Det ble mange perser så tidlig i sesongen og mange ungdommer prøvde å kvalifisere seg til UM innendørs! 15 medaljer ble det i totalt for Sturla.Her en oversikt med pal-plassene:
Herman Rief Arneberg 3 plass på lengde
Martin Kornerud 2 plass på kule
Marius Kristoffer Tronslien 1 plass på tresteg og 3 plass på lengde
Ester Holt 2 plass på 60m og 200m
Emma de Haas 2 plass på 60m hekk og 3 plass på lengde
Berit Stunes Isene 3 plass på kule
Jørgen Kornerud 1 plass på lengde
Daniel Hermansen 2 plass på 600m
Andreas Christiansen 2 plass på tresteg
Tuva Amalie Rönnskär 2 plass på kule
Sandra Hvidsten 3 plass høyde
Marie Benedicte Løkken 3 plass på 800m

Lenk til alle resultater finnes her.

Årsmøte på Sturlahuset 4 mars kl 18:00

Postet av Sturla IF - Friidrett den 15. Feb 2015


Agenda årsmøte.docx

Innkalling til Årsmøte på Sturlahuset 4 mars kl 18:00Anne Stunes Isene fikk NFIFs diplom for administrativ innsats i mange år. Gratulerer!

Postet av Sturla IF - Friidrett den 13. Feb 2015
Anne fikk utmerkelsen overrakt på kretstinget i går. Sturla friidrett har vært heldige og fått glede av denne innsats i over 10år.
I tillegg til hennes administrative innsats gjennom styreverv i mange år er hun i dag en viktig og nødvendig person i ALLE våre arrangement og bidrar i trenerteamet vårt hver uka!Gratulerer med uttaket til nordisk innendørslandskamp, Ola!

Postet av Sturla IF - Friidrett den 10. Feb 2015

Landskampen arrangeres i Bærum Idrettspark lørdag 14. februar. Ola starter konkurransen 1600.
laguttaket


Ola Stunes Isene ble norsk mester i kule (MS) med ny pers på 16.49m

Postet av Sturla IF - Friidrett den 7. Feb 2015

Berit Stunes Isene ble nr 7 i samme øvelse. Ny pers 11,37m
Resultater
Sparebanken Øst delte i kveld ut idrettsstipend.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 6. Feb 2015

Ola var en av de 4 unge utøverne som fikk inividuelle priser. Vel fortjent! Gratulerer Ola! :)
Utdelingen var i Drammen teater. Drammens TideneGjermund Sørstad vant 6-timers løp i Karslstad

Postet av Sturla IF - Friidrett den 2. Feb 2015(foto: Olav Engen)

Gjermund Sørstad løp 9,2 kilometer eller 46 flere runder enn nærmeste konkurrent i Våxnäshallen, da han vant Karlstad 6-timmars innendørs lørdag.
Gjermund Sørstad var mye plaget av skader i 2014-sesongen, men nå er han i bra trening og i rute til VM 24-timers i Torino om to måneder, 11. -12. april.
Les mer her
Les mer om laguttaket til VM her
Stor deltagelse på Skedsmolekene førte til en lang dag i hallen for mange.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 1. Feb 2015

Anouk, Håkon og Sverre var de yngste fra Sturla, og de har mange forbilder i klubben!Anouk kom på pallen flere ganger i løpet av dagen, her får hun medalje etter seier på 60mhekk J11: 11,59 og ny pers
Gull ble det også til:
Ester Holt J14 60m: 8, 27 og ny pers
Emma de Haas 60mhekk: 9,36 og ny pers
Sandra Nielsen Hvidsten J16 høyde: 1.50
Martin Kornerud G17 kule ( 5.kg): 14,19
Sølv:
Daniel Hermansen G12 600m: 1.51.87 og ny pers
Ester Holt J14 60mh: 10.13 og ny pers
Bronsen:
Emma de Haas 60m J15: 8,40 og ny pers
Anouk de Haas 60m J11: 9,77 og ny pers
Ellers kan nevnes:
Daniel Oppen var med i 4 øvelser pers i lengde og 600m. 4. plass på 600m var beste resultat
og tiden ble 2.01.
Helene Oulie gjennomførte en flott 5-kamp, 60mhekk, høyde, kule, 60m og lengde. Fine perser på hekk og høyde.
Amalie Koren J14, Nora Nilsen J12, Andrine Evensen J13 og Celina Nielsen J13 deltok også i mange øvelser og fikk gode plasseringer.

Resultater
Ola hjemme igjen etter 2 uker i Sør-Afrika. Les hans brev til klubben hvor han forteller om oppholdet.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 30. Jan 2015

Da har jeg vært på treningsleir i Sør Afrika sammen med friidretts forbundet. Jeg reiste sammen med slegge kasteren Eivind Henriksen og treneren Einar Brynemo. Reisen startet 14. januar, et 2 timers fly, et 11 timer fly og 2 timer i bil, så var vi fremme i byen Potchefstroom.
Potchefstroom er for det meste en student by. Det er opp mot 200 000 innbyggere hvis man teller med rundt 50-70 000 studenter. Den ligger på sikra 1400 moh, noe vi merket godt når vi trente.
Vi bodde på et gjestehus hvor det var 7 rom. Veldig rolig og koslig. God mat, fine rom og deilig lite baseng å kjøle seg ned i.
Trenings fasilitetene var veldig gode. Vi bodde 200 m unna friidretts banen. Friidretts banen var litt spesiell ved at alle løpebaner var gress og ikke tartan. Men det var tartan i tilløp til lengde, høyde, stav og spyd. Treningssenteret var like bra som olympiatoppen i Norge, bare det var dobbelt så stort. Det var også to baseng der. Et hvor det var 37 grader i og et det var 5 grader i vannet. Der gikk vi fram og tilbake etter trening for å få en raskere restitusjon.
Så det ble omtrent 2 økter hver dag. En kast økt og en fysisk økt. Være var varmt. 32-35 grader i skyggen hver dag og 38 grader på det meste. Så det ble mye tid i badebassenget for å kjøle oss ned og i det hele tatt orke å trene i varmen. Men motivasjonen for å trene var på topp. Jeg er så heldig og har fått denne muligheten å dra ned til Sør Afrika å trene og da utnytter jeg denne muligheten. Å komme ned til friidrettsbanen å se proffe friidrett utøvere overalt fra mange forskjellige land som man bare har sett på tv eller lest om, det er en motivasjon i seg selv.
Selvfølgelig var det ikke bare trening vi gjorde. Vi fikk også tid til å dra til en løve park. Der fikk vi se løvet i alle aldre. Og til og med holde 2 små løveunger og klappe en Serval. Noe som var veldig stas, hvertfall for meg som elsker dyr.

Så denne turen for meg har vært utrolig spennende og morsom. Så håper dere i sturla for også muligheten til slike turer. Dere må huske at jeg som yngre var egentlig spyd kaster/hekkeløper/lendehopper. Nå er jeg diskos kaster. Så alle dere i Sturla, prøv dere frem, vær allsidig, stå på og ha det gøy!
Hilsen Ola Stunes Isene som er trygt hjemme i kalde gode Norge.


2 Kommentarer

Norsk friidrett arrangerer kompetansehelg i Trondheim denne helgen.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 24. Jan 2015Nina Marie, Live og Nina sjekker her inn i Trondheim. Tre flotte ungdomsrepresentanter fra klubben deltar sammen med Frode Holt, Alfred de Haas og Didrik Nyhus fra Sturla.
Les mer om arrangementet herSturla aktiv på Askimlekene

Postet av Sturla IF - Friidrett den 18. Jan 2015

Det var 7 sturlister aktiv på Askimlekene idag 18. januar. Mange palplasseringer! Kjempebra innsats :)

Her er resultatene fra dagens innsats:

Anne Stunes Isene:
kule 10,72 (2)

Berit Stunes Isene:
kule 11,84 (1)

Sandra N Hvidsten:
Høyde 1,45 (1) - kule 10,14 (1) - 60m 8,83 (1)

Mari Øverby:
Høyde 1,40 (4)

Celina Nilsen Hvidsten:
kule 8,43 (3) – høyde 1,20 – 60m 9,78 (12) – 800m 3.18,61 (3)

Andreas Christiansen:
800m 2.22,40 (2)

Benjamin Bjørnstad:
600m 2.15,32 (3) – 60m 9,76 (2)


Andreas Christiansen på 2 plass på 800 m. Gratulerer!
Andreas Christiansen på 2 plass på 800 m. Gratulerer!
Resultat Dialoglekene 2015

Postet av Sturla IF - Friidrett den 14. Jan 2015

Drammensalliansen Hellas/Sturla gjennomførte Dialoglekene 2015 i Drammenshallen søndag 11. januar. Det ble en fantastisk bra dag på Dialoglekene i Drammenshallen! Sturla stilte med over 50 påmeldte i mange klasser og øvelser. Glede, skuffelser, seiere og mange perser!

Resultatet finner dere her

Gratulerer sturlister!


Første plass for Frode Holt på NM mangekamp veteran i Sandnes

Postet av Sturla IF - Friidrett den 10. Jan 2015

Gratulerer med seieren! Frode Holt var i toppform idag med kjempebra resultater på alle øvelser:
60m hekk - 9:38
lengde - 5,37m
kule - 9,79m
høyde - 1,68m
1000m 3:34,64.
Dette var god for 3530 poeng som er bare et steinkast under norsk rekorden med 3616. 1000m ble avgjørende om han skulle slå rekorden. Det ble kjempespennende men i runde 3 måtte han gi seg på skjema 3:23 og med en bra sluttspurt ble det 3:34,64. Kjempebra innsats Frode! Gratulerer.