VELKOMMEN TIL

STURLA FRIIDRETT
Liker du å hoppe, løpe eller kaste?

DA TROR VI FRIIDRETTSGRUPPA I STURLA HAR ET TILBUDET FOR DEG!


Friidrett – allsidig trening!

 Friidrett består av mange ulike øvelser innenfor løp, kast og hopp. For å gjennomføre øvelsene trengs både styrke, utholdenhet, balanse, spenst, hurtighet osv. I tillegg til trening i de ulike øvelsene består derfor fridrettstrening av grunntrening innefor disse elementene. Friidrettstrening gir med andre ord mulighet for allsidig utvikling, og kan også være et nyttig supplement til andre idretter som fotball, håndball eller lignende. Erfaringer er at de fleste utøverne deltar i mange øvelser de første årene, men at de spesialiserer seg på noen øvelser fra 14 – 15 årsalderen.

Hvor trener vi?
I utendørssesongen ( i perioden mai – september ) trener vi på Marienlyst friidrettsbane ved Drammenshallen. Innendørstreningen ( i perioden november – april ) foregår i Drammenshalen og i Bærum idrettspark på Ruud. For de yngste opp til 11 år er det en treningskveld i uka, det er tirsdager både ute og inne. Fra 12 og eldre har vi treningstilbud fra 2til 5 dager. Dere vil alltid finne oppdatert treningstilbud på vår hjemmeside www.sturla.no.

Utstyr
Både på trening og på stevner er en T-skjorte, shorts og joggesko tilstrekkelig den første tiden. Etter hvert kan det også være ønskelig med piggsko. Dette kan skaffes enten ved å kjøpe brukt av andre i klubben eller nye hos Løplabbet. Pigger fås kjøpt på samme sted. Butte pigger (6 mm) brukes på innendørsbane, og spisse pigger (inntil 9 mm) benyttes utendørs.


Treningsutstyr
IF Sturla, friidrett har avtale med LÖPLABBET AS, Engene 24, 3015 Drammen. Løplabbet . Butikken gir 15% på alle varer hele året og ekstra gode tilbud på egne klubbkvelder to ganger i året. Klubbtøy bestilles fra Trimtex, nettbutikk. Når utøverne deltar på stevner og stafetter, skal dette klubbtøyet benyttes. Dette både for å styrke samholdet, og for å profilere klubben og dens sponsorer.


Forsikringer
Utøvere opp til og med 12 år er dekket av NIFs barneidrettsforsikring.
For eldre utøvere er det en lisensordning. Dette gjelder som forsikring og er obligatorisk for alle som skal delta på stevner/ arrangement. For våre aktive er det aktuelt med helårs-lisens. Grunnlisens kr 375 eller utvidet lisens kr 700. Dette kan kjøpes her:Kjøp lisens

Les mer her: http://www.friidrett.no/lisens

Priser 2021
Medlemskontingent: 

Gratis for de under 10 år

  • Opptil 16 år 200kr
  • Fra 17 år og eldre 350
  • Familiemedlemskap (ubegr.ant. ) kr. 500,- pr. år
Aktivitetskontigent (kun treningsavgift) til innendørs sesong 20/21 er redusert pga. Covid.
  • 600 kr opptil 12år (2009 og yngre)
  • 900 kr fra 13 år (2008 og eldre)
Fra sommer sesongen 2021 gjelder følgende kontigenter:
Aktivitetskontigent (trenings -og konkurranseavgift ) betales 2 ganger i året
  • 600 kr opptil 12år (2008 og yngre)
  • 900 kr 13 og 14år (2007 og 2006)
  • 1700 kr fra 15 år og eldre
  • 900 kr fra 15år og eldre som ikke konkurrerer ( treningsavgift ). Du må da betale startkontingent selv om du melder deg på stevner og løp.
Klubben dekker startavgiften på alle stevner på bane og alle terreng – og gateløp foralle utøverne som har betalt aktivitetsgebyr.


Foreldrenes bidrag
Foreldre til utøverne plikter å stille opp som funksjonærer på de stevner og andre arrangement Sturla friidrett arrangerer. Foreldrene bes også om å delta med rydding av utstyr før og etter trening i Drammenshallen. Spør gjerne trenerne om dere kan bidra med noe på treningskveldene.

Stevner
Det er mulig å delta på forskjellige stevner både i ute – og innendørssesongen. Påmelding kan gjøres online på alle stevner på Min Idrett. Da må utøverne registrere seg på MinIdrett. 

Tilbud om stevnedeltagelse legges ut på hjemmesiden og/ eller via e-post. Dere kan også følge med her


VI ØNSKER NYE MEDLEMMER HJERTELIG VELKOMMEN!

Har dere spørsmål? Send en mail til friidrett@sturla.no

Du må gjerne delta på noen treninger før du melder deg inn!