Nok en helg med stor aktivitet. Romerikslekene på Lillestrøm, Kristinalekene i Tønsberg og Framolekene i Bergen.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 1. Jun 2015

Mange av våre utøvere konkurrerer mye og fremgangen kommer! Imponerende prestasjoner og innsats blir vist. Og i veldig mange øvelser:-)Andreas Christiansen svært fornøyd etter pers på 800m i Tønsberg. 2,12,02.
Flere resultaterFlere av de yngste hadde valgt Tønsberg bla Kasper og Tobias Selbo, Fanny Skjønberg, Josefine og Henriette Collet-Østensen, Mathilde og Sofie Magnusson, Martin Kirkeberg Mørk


Martin og Jørgen Kornerud, to gladgutter fra Sylling. Martin hadde ikke favorittøvelsen slegge i helgen, men deltok i kule og spyd ( kvalifiserte seg til NMjr ). Jørgen, startet med friidrett i høst, og har utviklet seg i mye sprint ( ny pers i helgen 12,.02 100m ) og hopp siden han startet med konkurranser i vinter. På Lillestrøm kastet han 48 meter i spyd! Gratulerer.


Ti av utøverne som var på Lillestrøm i helgen. Stikkordet for disse er ALLSIDIGHET, HEKK OG HØYT NIVÅ ( les: trener mye)!! og det smitter nedover i alderstrinnene:-) Mange av jentene reiste til Lillestrøm for å prøve seg på 300hekk for første gang - noe som ble en suksess. Vi gleder oss til Tyrving hvor de skal kjempe mot de beste i landet. Ellers konkurrerte de i 100m, 200m, 600m, 800m, 60 og 80m hekk, høyde, lengde, spyd. Mange perser og medaljer.
Fra venstre: Emmy Margrethe Rismark, Ingrid Pernille Rismark, Amalie Koren, Helene Oulie, Mari Øverby, Carolina Hernandez Vråle, Solveig Hernandez Vråle, Nora Dullum, Emma de Haas, Guro Baklid. Ester Holt var ikke med på bilde men hadde reist hjem med 3 gull og imponerende 12, 95 på 100m og 26,77 på 200m.
I tillegg var Daniel og Sander Oppen, Knut Borkholm-Røstum med på Lillestrøm.
Av distanseløperne deltok Ane og June Bakken Hodt, Martin Kristiansen og Marie Løken.
Resultater


Og til slutt ; Anouk de Haas ble nr 2 på 60m hekk, ny pers 11,71!

Berit og Ola Stunes Isene valgte å reise til Bergen på Framolekene og viste seg frem fra sin beste side i diskos og kule.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.