Et spennende UM med imponerende innsats av sturlistene

Postet av Sturla IF - Friidrett den 31. Aug 2020

Ull/Kisa tok på seg UM.arrangementet som i år var for aldersklassene; 15år, 16år og 17år. Pga corona har det vært lite konkurranser for denne aldersgruppen denne sesongen og med stengt Marienlyst har det blitt mindre baneøkter også. Derfor er vi imponert over resultater og innsats.


Sander Oppen vant stav G16: ny pers 4.31. Det begynner å bli veldig høye svev. Gratulerer til ham og trener Snorre Sønju. 

KLUBBREKORD igjen!



Benjamin Bjørnstad tok  bronse i spyd G17 med 44.89 og 800m 2.03.11( lii bak pers, men lang fra fornøyd selv)

Hedda Ekrem Johansen ble nr 4 på 100m J17 med tiden 12.48. Litt bak pers, MEN et veldig bra resultat med tanke på lite konkurranser. Synd at det ikke ble pallplass, siden det har vært mange 4. plasser i UM på Hedda de siste årene.


Maren imponerte i kappgang J17 2000m. Hun perset med et halvt minutt! Godt gjort å holde treningen i gang gjennom denne sesongen.

Anouk stilte sporty opp i kule


Casper tok et overaskende gull på 800m G15, 2.05.63 var tre sekunder pers. 

Sitat fra kondis.no:
Casper Granheim Åkvik fra Sturla IF og Sigurd Egeland Valseth fra Verdal FIK løp inn til gull og sølv på 800 meter i G15 i UM. De hadde 16. og 18. beste årsbeste i aldersklassen og kom ikke med i det beste heatet. Men, i heatet med de raskeste løperne var det ingen som ville løpe fort.  I G16 vant Phillip Morken fra FIL AKS-77.  

 



0 Kommentar

Tre utøvere fra Sturla deltok på NMjr i Kristiansand. Gull til Berit

Postet av Sturla IF - Friidrett den 17. Aug 2020

Pga konkurransereglene under corona var nmjr åpent kun for utøvere fra 18 til 23år. Vi hadde derfor veldig få med i Kristiansand denne helgen. 


Berit Isene tok gull i diskos U23 og Ester deltok i sprintøvelsene U20, uten å komme videre fra forsøk. Knut Borkholm løp 5000m U20, tiden ble ca 25sek over pers. 16.18. Et løpsopplegg som dessverre førte til en sprekk mot slutten. Han trener nå videre mot NM halvmaraton og terrengløp.





I tillegg til de tre i gult og svart, konkurrerte Ingrid Pernille Rismark og Helene Oulie i hvit og rød drakt for Vidar. Vi gleder oss over at de forsatt trener friidrett, er skadefrie og opplever fremgang. Ingrid Pernille fikk sitt virkelige gjennombrudd under dette mesterskapet og viste, de fleste av dem hun har blitt slått av som yngre utøver, ryggen. Det ble mange medaljer og svært gode tider på begge hekkedistansene og langsprint . Både Helene og Ingrid Pernille var med på Vidar sitt stafettlag som tok sølv i U20. Gratulerer til "sturlistene" i Vidar:-)


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline