Alfred og Ola deltar på et kurs ”Apprentice Coach Program” in Phoenix, USA

Postet av Sturla IF - Friidrett den 9. Jan 2016


Alfred og Ola vil ikke bli å se på Dialoglekene i morgen eller på trening neste uke. Spesielt Alfred vil bli savnet, han er tilstede 5 kvelder/ dager i uka for ungdommen vår :-) og nå tar han turen til Phoenix for å øke sin kompetanse, knytte kontakter og bli inspirert til videre arbeid for friidretten i Sturla. Han tar med seg Ola, som vil være med på samme kurs og han vil i tillegg få flotte treningsforhold sammen med kastere og trenere i verdensklasse. Vi ønsker dere GOD TUR! Veldig fint for klubben at dere gjør dette.


Alfred skriver selv om kurset:

Tur til Phoenix, USA, Worldathleticscenter

Worldathleticscenter er et internasjonalt senter med utøvere og trenere som er blant de beste i verden. Kurset er fra mandag 11. Januar til 16. Januar. Kurset begynner 09:30 hverdag hvor utøvere, trenere og terapeuter gjør seg ferdig for første treningsøkt. Etter denne økt fortsetter vi på ettermiddagen med spenst, styrke, tøying etc. Det skal bli 1-2 foredrag per dag med en såkalt to timers ”Pool side chat” med coach Dan Pfaff og andre trenere og spesiale gjester. Dette blir en unik erfaring med kast, hopp, mangekamp, sprint og hekk med mulighet til å lære av de beste coaches.


0 Kommentar

Martin stilte opp som markør på trenerkurs!

Postet av Sturla IF - Friidrett den 15. Mar 2015

Martin Kornerud har i dag søndag vært markør og statist for folk på treningskurs. Kurset gikk i Bærum og det var 40 nye trenerkandidater i kast. Einar Brynene var kursinstruktør.
0 Kommentar

Norsk friidrett arrangerer kompetansehelg i Trondheim denne helgen.

Postet av Sturla IF - Friidrett den 24. Jan 2015Nina Marie, Live og Nina sjekker her inn i Trondheim. Tre flotte ungdomsrepresentanter fra klubben deltar sammen med Frode Holt, Alfred de Haas og Didrik Nyhus fra Sturla.
Les mer om arrangementet her

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline