Ola forsvarte NM-gullet fra i fjor

Postet av Sturla IF - Gren Friidrett den 7. Aug 2019

Sesongen så langt har vært helt fantastisk for Ola Stunes Isene, han har fått sitt store gjennombrudd og etablert seg i verdenseliten. Og i helgen ble det et nytt NM-gull!

Før han reiste til NM for å forsvare tittelen fra i fjor, hadde han nettopp kommet hjem fra London med fjerdeplass i Diamond League. Under NM hadde han seks kast over 61 meter og det lengste ble 63,17. Det lengste diskoskastet på 30 år i et NM. Veldig bra gjennomført konkurranse.

Klubben ønsker denne sympatiske, hyggelige Sturlapatrioten lykke til med resten av sesongen. Finalen i Diamond Leage og VM blir de viktigste stevnene. Han er stolt av å bære klubbdrakt og bruker den også på internasjonale stevner:-) Og ikke minst: han stiller opp som trener for rekruttene våre og er blitt et stort forbilde for mange!

I tillegg til Ola deltok Maren Karlsen Bekkestad, Benjamin Bjørnstad, Berit Stunes Isene og Marius Tronslien på Hamar.

Maren innfridde i kappgang og tok en flott bronse på 3000m.

Marius Tronslien fikk det ikke til i tresteg med 5 ikke gyldige hopp og en meter bak pers. Men 15- meteren er realistisk før sesongslutt.

Benjamin gikk ikke for full maskin på 5000m kappgang og ble sist i feltet langt bak pers. Men han kommer garantert sterkere tilbake.

Berit slang seg med i diskos tiltross for fulle dager i militæret uten så mye kasting. Men kastet over 41m, ikke verst.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.