Stor deltagelse i helgens DIALOGLEKER - mye gult og svart!

Postet av Sturla IF - Gren Friidrett den 8. Jan 2019


Det var gledelig med mange deltagere på Dialoglekene. Ca 50 Sturlister, de fleste av dem var under 14år og mange av var med på friidrettsstevne for første gang. Moro at så mange er med og konkurrerer:-)

Gutter 10-13år utmerker seg nå med å være veldig mange og jevne.  Men også jentene i denne aldersgruppen er en fin gjeng. Det viser seg at mye trening i spesielt kule og høyde har gitt alle fin fremgang og det ble mange flotte perser.

For utøvere over 15år er det litt tidlig på innesesongen for mange, men de mest ivrige var med. 

Kappgjengerne våre Benjamin, Daniel og Maren viste imponerende form. Benjamin sprintet også ned mot perser på 60m og 100m. Daniel perset med 10cm i høyde, 160cm i G16 er moro og han nærmer seg konkurrentene bakfra. Det samme gjør Oscar Baklid, som perset med 5cm i høyde G15, men 155cm.

Emmy og Henriette er i gang med høydesesongen i J16 og J15, Andreas var med på 100m i G18-19, og Hedda viste bra sprintresultater allerede på 60 og 100m.

Gledelig å ha Ola på plass i hallen både som deltager og trener for de yngste. Han stiller nå opp som trener for de yngste i klubben hver tirsdag og det er ikke tvil om at dette er inspirerende og stats.


resultatliste-dialoglekene-2019.pdfNoen 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.