Minneord

Postet av Sturla IF - Gren Friidrett den 2. Mar 2018

Øivind kom til Sturla i midten av ’70 årene.

Startet i friidrettsgruppa og ble en habil løper, både på banen og i terrenget.

Han fant seg godt til rette, fikk mange gode venner og ble godt likt i friidrettsmiljøet,  - også langt utenfor Sturla.

Øivind engasjerte seg ganske snart også administrativt i friidrettsgruppa, blant annet i gruppas styre og som trener for de yngste.

Desverre ble Øivind rammet av MS, men på tross av dette fortsatte han sitt engasjement i Sturla. Han var tilstede  på alle stevner, innendørs og utendørs, fulgte opp utøvere og engasjerte seg der det trengtes.

Han var sentral i alle Sturlas store og små arrangementer og la ned en betydelig innsats for at alt skulle lykkes.

Øivind tok på seg mange oppgaver i hovedforeningen, først og fremst på økonomisiden. Han grep fatt i oppgavene.  Kontrollerte utbetalinger, fakturerte deltageravgifter, sponsoravtaler, reklame, medlemskontingenter.  Han  purret, og purret igjen – helt til pengene var inne. Holdt det ikke med et purrebrev, så tok han telefonen fatt.

Med Øivind hadde klubben god styring på økonomien.

Var det noe som måtte gjøres – stilte han opp. Noen ganger ble det for mye – og da sa han ‘det der –  det gidder neggu ikke jeg’.  Så kunne det gå en dag eller to, så ringte han og sa ‘ jeg tar det jeg’.

I 2008 ble Øivind æresmedlem i Idrettsforeningen Sturla for sin store innsats og engasjement.

Og det stoppet ikke der. Fram til siste slutt, sjekket han om tingene fortsatt var på stell og om det var noe han kunne bidra med.

Han ville ha noe meningsfylt å drive med og vi kan nok trygt si at Øivind og Sturla hadde gjensidig glede og nytte av hverandre.

Med  respekt og takknemmelighet lyser vi fred over Øivinds gode minne.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.