Sterk konkurranse i årets kretskamp inne. Hedda Eikrem Johansen (13), Carolina Hernandez Vråle (15), Andreas Christiansen (15), Martin Kornerud (18) og Berit Isene (18) tok alle gull!

Postet av Sturla IF - Friidrett den 31. Jan 2016

Hedda Ekrem Johansen ( 2. fra venstre ) og Synne Tronslien ( 1. fra høyre) hadde hver sin etappe på Buskerud sitt lag 4*200m, J13-14år.

I denne klassen hadde vi med 5 jenter alle 03-utøvere. Hedda tok en 1., 2. og 3. plass på 200m ( 27,77), 60m (8,43 ) og lengde ( 4.47). Dette er topp 3 i Norge i sin klasse i alle tre øvelsene:-)

Emmy Margrethe Rismark, løp 600m(1.56.02 ) rett bak pers. Sarah Pedersen var med i høyde 1.30 og Tuva Rønnsker i høyde ( 1.35) og kule.

I G13-14 år ble det tøft for våre gutter Mathias Wardenær, Daniel Oppen og Daniel Hermansen. De konkurrerte mot mange "voksne" 14. åringer. De nådde ikke helt opp, men Daniel Hermansen perset mye på 200m (29.35) og løp inn til 3. plass på 600m (1.46. ). De gjorde også en hederlig innsats på 4*200m stafett for Buskerud.

J15-16år hadde Buskerud krets et nesten rent Sturla-lag og jentene viste at de er på et høyt nivå og er i utvikling mot UM inne. Nora Dullum tok sølv i lenge ( 5.05) ny pers. Emma de Haas løp to 200m, en individuelt ( 26.99) og 3. plass og løp en strålende siste etappe på stafetten. Tidligere på dagen hadde hun vært i Skedsmohallen og perset på 60m hekk ( 9.14). Ester Holt tok 2. plass på 60m (8.13). Hun sliter nå med vond rygg og sto derfor over 200m og stafett. Carolina Hernandez Vråle vant høyde (1.50) og løp en fin 2. etappe på stafetten. Helene Oulie ble nr 4 i høyde (1.45) og perset på 60m i individuell ekstraøvelse ( 8.67). Mari Øverby steppet inn på 200m ( 28.10) og var ikke helt fornøyd, men tok revansj og løp en superbra 3. etappe på stafetten. Guro Baklid er for fullt tilbake etter skade og løp 60m ( 8.24) og 1. etappe på stafetten som så veldig lovende ut.

G15-16år var det bare Andreas Christiansen som var tatt ut av Sturlister. men han sanket poeng og viste seg frem på en positiv måte. Han vant 800m ( 2.13.39) og kom langt opp på 60m (7.76).

G17-19år har vi to gutter som trener veldig bra og leverer jevne gode prestasjoner. Martin Kornerud vant kule (13.69) ny pers. Marius Tronslien sølv i lengde (6.06) ny pers. 60m ( 7.68) tangering av pers.

J17-19år var tre sturlajenter med på laget. Berit Isene vant kule (11.84). Marie Løken løp en jevn, fin 800m (2.31.40) en fin start på innesesongen. Aliyah Osuman hoppen 4.90 i lengde.

Resultatliste

Øverst: Martin Kornerud i aksjon. Øverst til høyre: Daniel Hermansen, Mathias Wardenær, Sivert fra Nesbyen og Daniel Oppen. Nederst: fra høyre Guro Baklid, Emma de Haas, Carolina Vråle, Mari Øverby 4*200m (1.50.35) en veldig bra tid!

Vi gleder oss allerede til neste helg, TYRVINGLEKER INNE.