Stor tropp fra Sturla i UM helgen 1. til 3. september.

Postet av Sturla IF - Gren Friidrett den 4. Sep 2017

Berit, Marius og Martin sa takk for seg i UM sammenheng og dro hjem med 3 gull og 5 medaljer. De har alle spesialisert seg og er suverene i sine øvelser. Diskos ( 43.48), slegge (64.25 som er rett bak pers) og tresteg (14.72). Martin ble nr 3 i kule og Berit nr 2 i kule med fine resultater.

Marius har vært skadet hele sesongen, og det var ekstra moro at han perset og satte kretsrekord i tresteg. Snart ser vi 15-meteren...

Solveig har et år igjen som UM-deltager og vant denne gangen 3 gull i øvelsene tresteg(11.93), 400hekk(62.26), 400m (57, 7). Josefine tok 4. plass på 100hekk(14.93). hun debuterte på 400hekk(66.15), her er det helt klart utviklingsmuligheter med hennes gode hekketeknikk. Hun deltok også på 200m (semifinale) og kule.

I J17 var Guro, Emma og Nora med. Nora tok sin tredje um-medalje i tresteg (10.79, 1 cm bak sølv) med 3. plass fredag. Gøy for henne etter et langt skadeavbrekk. Guro som også er tilbake etter skade fikk to 9. plasser i sprintøvelsene. Dvs akkurat ikke til finale. Pers på 200m ( 27.05 ). Emma fikk to sølv på korthekk (15.03) og langhekk ( 46.35 ).

Andreas Christiansen fikk det ikke til. Han løp 400m fredag og ble disket og kom ikke i mål på 800m

2001-jentene som nå konkurrerer i J16  hadde mange starter. Ingrid Pernille tok gull på 300hekk ( 44.83 ) etter en godt disponert løp med en flott avslutning. Det ble 5. plass på korthekk( 11.92 som beste tid) her ble Helene Oulie nr 7 med 12.08 og ny pers. Nivået i denne klassen på hekk er svært høyt. Ingrid Pernille fikk ikke deltatt i høyde pga langhekk samtidig. Det var synd, men her tok Mari tredjeplass med 1.55. Carolina ble nr 6 med 1.48. Flott å ha Carolina tilbake på friidrettsbanen:-)Mari tok bronse i tresteg ( 10.49 ) og var med på 80 hekk( 13.08). Helene Wibstad var med i begge hekkeøvelsene 13.33 og 51.42. Hun har trent lite friidrett til nå, men håper hun ble motivert til å trene mer og komme sterkere tilbake. Det samme gjelder Amilie som ble med til Bergen for å løpe stafett, kunne det vært fint å se henne individuelt neste UM. Etter flere år med medaljer på UM-stafett ble det 4. og 6. plass. J17-19 og J15-16.

Oppsummert: 15 utøvere og 16 medaljer. Gratulerer alle sammen med flott innsats!